Categorie:Electronica-Theorie: verschil tussen versies

Uit 3rail Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (opmaak infobox aangepast)
Regel 1: Regel 1:
 
== Menu Electronica-Theorie ==
 
== Menu Electronica-Theorie ==
'''Toelichting:''' Deze categorie bevat informatie betreffende '''Electronica-Theorie'''. In deze categorie zijn artikelen te vinden
+
{| class="toccolours" width="100%" cellpadding="3" cellspacing="0" style="background-color:#CEE0F2; text-align:left; border:2px solid #A3B1BF; margin-top:3px;" align="center"
betreffende uitleg van electronica componenten, formules die in de electronica wereld veel toegepast worden en termen en begrippen  
+
|-
m.b.t. Electronica.
+
| width="26" |
  Aanvullingen in de vorm van afbeeldingen en tekst mogen aan bestaande artikelen worden toegevoegd
+
:[[Bestand:InformationNew.png|80px]]
(let op: afbeeldingen dienen copyright-vrij te zijn). Nieuwe artikelen zijn welkom en kunnen worden toegevoegd middels de inputbox.
+
| width="16" |
 +
| <big>'''Toelichting:'''</big> Deze categorie bevat informatie betreffende '''Electronica-Theorie'''. In deze categorie zijn artikelen te vinden betreffende uitleg van electronica componenten, formules die in de electronica wereld veel toegepast worden en termen en begrippen m.b.t. Electronica.  Aanvullingen in de vorm van afbeeldingen en tekst mogen aan bestaande artikelen worden toegevoegd (let op: afbeeldingen dienen copyright-vrij te zijn). Nieuwe artikelen zijn welkom en kunnen worden toegevoegd middels de inputbox.
 
   
 
   
'''Werkwijze:''' als volgt:
+
<big>'''Werkwijze:'''</big> 
1. Oriënteer je eerst in een bestaand Electronica-Theorie artikel hoe zo'n artikel er uit ziet.
+
*1. Oriënteer je eerst in een bestaand Electronica-Theorie artikel hoe zo'n artikel er uit ziet.
2. Indien er nog geen artikel van het betreffende onderwerp aanwezig is, kan je een nieuw artikel aanmaken met behulp van een  
+
*2. Als er nog geen artikel van het betreffende onderwerp aanwezig is, kan je een nieuw artikel aanmaken m.b.v. een sjabloon door naar onderstaande "inputbox" te gaan.   
    sjabloon door naar onderstaande "inputbox" te gaan.   
+
*3. Vul daar een lemma of trefwoorden in en klik op start. Mocht het fout gaan, ga dan met je "browser"-knop terug naar het vorige scherm en probeer het opnieuw.
3. Vul daar een lemma of trefwoorden in die aangeeft wat het artikel beschrijft en klik op start. Mocht er iets fout gaan, ga dan met je
+
*4. Controleer tijdens bewerken (button bewerking ter controle bekijken), of de opmaak van de tekst en afbeeldingen juist is en kies voor “Pagina opslaan”, om het artikel op te slaan.
    "browser"-knop terug naar het vorige scherm en probeer het opnieuw.
+
*5. Na het opslaan van het artikel kun je nog wijzigingen aanbrengen middels “bewerken”. Indien je artikel gereed is klik je op Pagina opslaan.
4. Controleer tijdens bewerken (button bewerking ter controle bekijken), of de opmaak van de tekst en afbeeldingen juist is en kies voor  
+
|}
    “Pagina opslaan”, om het artikel op te slaan.
 
5. Na het opslaan van het artikel kun je nog wijzigingen aanbrengen middels “bewerken”. Indien je artikel gereed is klik je op Pagina opslaan.
 
  
 
'''INPUTBOX:'''
 
'''INPUTBOX:'''

Versie van 6 okt 2014 19:45

Menu Electronica-Theorie

InformationNew.png
Toelichting: Deze categorie bevat informatie betreffende Electronica-Theorie. In deze categorie zijn artikelen te vinden betreffende uitleg van electronica componenten, formules die in de electronica wereld veel toegepast worden en termen en begrippen m.b.t. Electronica. Aanvullingen in de vorm van afbeeldingen en tekst mogen aan bestaande artikelen worden toegevoegd (let op: afbeeldingen dienen copyright-vrij te zijn). Nieuwe artikelen zijn welkom en kunnen worden toegevoegd middels de inputbox.

Werkwijze:

  • 1. Oriënteer je eerst in een bestaand Electronica-Theorie artikel hoe zo'n artikel er uit ziet.
  • 2. Als er nog geen artikel van het betreffende onderwerp aanwezig is, kan je een nieuw artikel aanmaken m.b.v. een sjabloon door naar onderstaande "inputbox" te gaan.
  • 3. Vul daar een lemma of trefwoorden in en klik op start. Mocht het fout gaan, ga dan met je "browser"-knop terug naar het vorige scherm en probeer het opnieuw.
  • 4. Controleer tijdens bewerken (button bewerking ter controle bekijken), of de opmaak van de tekst en afbeeldingen juist is en kies voor “Pagina opslaan”, om het artikel op te slaan.
  • 5. Na het opslaan van het artikel kun je nog wijzigingen aanbrengen middels “bewerken”. Indien je artikel gereed is klik je op Pagina opslaan.

INPUTBOX:

Type hieronder - Titel - van het artikel
bijvoorbeeld:LED